Spray-rusketuslaitteet

BODY TAN SPRAY-RUSKETUSLAITTEET

 

SPEED BROZER PRIMIUM - 1590,00 €

SPEED BRONZER CUPIDO 750,00 €

SPEED BRONZER LIGHT 470,00€

SPRAY-RUSKETUSUUTTEET BRAZILIAN, SPANISH, EUROPIAN

á 93,00 €

KAIKKI HINNAT ALV 0%

TUOTTEET VOI MYÖS TILATA SUOMEN HOITOLATUKUN KAUTTA:

www.hoitolatukku.fi

SOP.MUKAAN LAITTEET VOI MAKSAA MYÖS OSAMAKSULLA!

SOITA JA KYSY LISÄÄ 040 8232 007 Christina Hirvonen

www.speedbronzer.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Body Cosmetics

Body Cosmeticsin aurinkokosmetiikkatuotteet sopivat erinomaisesti auringonottoon sekä käytettäväksi solariumissa. Jokainen tuote on yksilöllinen, mutta käyttäessäsi mitä tahansa sarjan tuotetta voit odottaa seuraavia etuuksia: nopeampaa, syvempää ja pitkäkestoisempaa ruskettumistulosta, tehokasta kosteutusta, suojaa ennenaikaista vanhenemisprosessia vastaan, vitamiinisuojaa vapaita radikaaleja vastaan ja nautinnollista tuoksua joka neutralisoi solariumista ihoon jäävän hajun.

Seuraavat BCI - sarjat ovat saatavilla Suomessa:

Brown: melaniinia, aloe veraa ja vitamiineja sisältävät voiteet takaavat elinvoimaisen näköisen rusketustuloksen. Voiteet sopivat käytettäväksi kasvoille ja vartalolle ja ne soveltuvat myös herkälle iholle. Saatavilla kaksi erilaista tuoksua: Fruity & Exotic.
Tämän sarjan ehdoton suosikki monelle on Tan Extender – ilmiömäinen rusketuksen pidentäjä joka pidentää ja syventää rusketusta ihollasi. Voide sisältää tuplatehoisen itseruskettavan elementin, kaakaovoita, aloe veraa ja melaniinia.

Sexy Dating Legs: Erikoisesti säärien alueelle tarkoitettu sarja rusketuksen edistäjiä, käytettäväksi ennen auringonottoa. Pitää ihon pehmeänä ja sileänä. Kiinteyttävä vaikutus. Voiteet sisältävät tuplatehokasta itseruskettavaa aineosaa, kofeiinia, karnitiinia, guaranaa ja kaakaovoita. Hot Energy – ominaisuus. Voiteissa on raikas päärynän tuoksu.

”Lifestyle” – Shoot your fruit: Saavuta upea rusketus ja kosteuta ihoasi. Kallisarvoinen hamppuöljy edistää erityisesti ihon nuorekkaana pysymistä.

Premium Gold: Kauniin ruskeaksi TannyMax Gold-linjalla. Voiteet sisältävät mm. melaniinia, silkkiproteiinia, kaakaovoita ja kollageenia. Eli kaikista korkealaatuisimpia aineosia, jotka vaikuttavat kiinteyttävästi sekä ikääntymisprosessia hidastavasti. Voiteet soveltuvat herkälle iholle ja niitä voidaan käyttää koko vartalolle ja kasvoille. Päivittäiseen käyttöön: sekä solariumkäyttöön että auringonottoon. Gold on ylellisesti pakattu sarja – näitä kehtaa haluaa pitää näytillä. Saatavilla Pretander- ja Xtander - voiteita eli ennen rusketuksen ottoa käytettäväksi sekä jo otetun rusketuksen pidentämiseen.

Luxus T-Max - ylellisen rusketuksen taikaa. Suojele ja hoida ihoasi näillä premium - tuotteilla. Voiteet sisältävät: kaviaari-, ruusu-, murumuru- ja osteriuutetta, silkkiproteiinia, kollageenia, guaranaa ja itseruskettavaa. Voiteet vaikuttavat ikääntymisen jälkiä ennalta ehkäisevästi ja kiinteyttävästi. Sarja sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ennen rusketuksen ottoa käytettäväksi. Kolme upeaa tuoksua.

Joitain BCI - Klassikko-sarjan tuotteita on myös vielä saatavilla.