Ergoline Excellence

Nimi Excellence kertoo olennaisen mitä sarjalta voi odottaa. Kaikkien Excellence - mallien UV-tehot, design, ergonomisuus, laatu ja palvelutaso ovat huippulaatua.
Excellence IQ Intelligent Power System - piirteellään ja Excellence 700 ja 800 - mallit Automatic Power System - toiminnollaan varmistavat täysin räätälöidyn rusketuksen. Erityisesti Excellence 880 on hyvin tehokas. Nämä huippuluokan solariumit ovat Ergolinen vastaus kaikkien vaativiempienkin solariumasiakkaiden tarpeisiin.

UV-TEHO
Smart Power takaa erityisesti sähköä säästävän solariumkäytön. Tämä on mahdollista uudenlaisten vartaloon kohdistuvien 51 UV-lamppujen takia. Ultra Performance kasvosolariumteknologia, kombinaatioyhdistelmällään optimisoituja lasiheijastimia ja erikoispäällysteisine filtterilasineen, lisää UV-säteiden tuotantoa samalla pienentäen sähkönkulutusta. Excellence 700 ja 800 - mallit käyttävät Ultra Glass- heijastimia ja VIT-filtterikiekkoja, jotta rusketustuloksesta tulee äärimmäisen tasainen. Sekä heijastimet että kiekot heijastavat UV-aaltopituuksia, joita hyödynnetään itse rusketusprosessissa. Ergolinellä on kaksi eri ratkaisua räätälöityyn rusketukseen - Automatic Power System ja Intelligent Power System.

DESIGN
Viisi puoleensavetävää, modernia ja persoonallista värimaailmaa —muodikas Graphite Mango säteilee hedelmäistä karismaa. Apricot Silver levittää romanttista auraa. Mood Lights huokuu metallista viehätysvoimaa. Cool Ultrablue Silver muistuttaa sinua kirkkaasta taivaasta ja syvänsinisestä merestä, kun taas Fiery Red kiinnittää kenen tahansa katseen. Säihkyvä Violet Moods hurmaa esteettisyydellään ja eleganssillaan. Ergoline tuo liikettä solarium-malliensa designiin Effect Lights- värishowlla. Efektivaloshow Excellence - malleissa on todellinen katseenvangitsija.

MUKAVUUS
Luxus- standardit. Climatronic - toiminto mahdollistaa ilmastoinnin personalisoidut asetukset. Ergonomisesti muotoiltu Body Wave Light akryylialusta tekee ruskettumisesta rentouttavan kokemuksen, vaikka makaisi vatsallaan. Edistyksellinen Aqua Fresh 2-toiminto voidaan asentaa malleihin helposti ja se pitää sisällään sekä energisoivan että rentouttavan Aroma-ohjelman. Stereo Sound on mukana standardiominaisuutena malleissa, joten solariumsessio tarjoaa myös täydellisen audio-elämyksen.

KÄYTTÖ
Ääniohjaus eli Voice Guide-systeemi pitää solariumissa kävijät koko ajan informoituna asetuksista ja session edistymisestä. Varsinkin jos käytetään Intelligent - ja Automatic Power Systems - ohjelmia ääniohjaus on pitää käyttäjän hyvin ajan tasalla session vaiheista.
IQ - mallien (ei saatavilla Suomessa) Voice Guide ohjaa käyttäjän läpi mittausprosessin, selittäen selkeästi jokaisen askeleen kohti täydellistä rusketustulosta. Salasanasuojattu IR Function käyttöliittymä tarjoaa solariumin haltijalle miellyttävän tavan ohjata toimintaa, kontrolloida parametrien ohjausta ja muita asetuksia. Käyttöliittymää on helppo käyttää ja kädessä pidettävän Palm PC on varta vasten tätä tarkoitusta varten suunniteltu.

MULTIVISION
Vallankumous solariumteknologiassa — Ergoline Multivision 3D-Sound -systeemi. Innovatiiviset ääni- ja visio- teknologiat muuttavat solariumkäynnin audiovisuaaliseksi kokemukseksi. Kävijä voi nauttia vaikka omasta lempi TV-ohjelmastaan ja rentouttavasta tai virkistävästä TV-Colour Mood - ohjelmasta session aikana. Reflex Visor - lasit innovatiivisen peiliteknologian kera takaavat näyttökuvan intensiivisillä väreillä ja luotettavan UV-suojan. 3D - ääni on henkeäsalpaavan upea kokemus. Jokainen kerta tässä solariumallissa on nautintoa sekä korville että silmille. TV - vastaanotto on mahdollista sekä satelliitin, antennin ja kaapelin välityksellä.

EXCELLENCE - MALLIT:

- EXCELLENCE 700 TP
- EXCELLENCE 800 TP
- EXCELLENCE 700 AP
- EXCELLENCE 900 EP
- EXCELLENCE IQ
- EXCELLENCE 800 AP
- EXCELLENCE 880
- EXCELLENCE 950