Ergoline Evolution

Ergoline Evolution sarja tunnetaan ennaltakävijän ominaisuuksistaan. Smart Power säästää energiaa, Body Soft akryylinen alusta, Comfort Cooling ja Voice Guide takaavat rentouttavan solariumkokemuksen.
Malleissa Evolution 600 ja 660 on Air Condition Plus standardiominaisuutena, kun taas Evolution IQ:ssa (ei saatavilla vielä Suomessa) on Climatronic. Evolution 500 Twin Power tarjoaa äärimmäisen tarkasti suunnitellun yhdistelmän lamppuja. Evolution 500 ja 600 Automatic Power versioina ja Evolution IQ Intelligent Power - ominaisuuden kanssa takaavat jokaiselle ruskettujalla erityisesti räätälöidyn ohjelman.

UV-TEHO
Voit pienentää jopa 20% sähkönkulutustasi käyttämällä Smart Power -tekniikkaa joka löytyy mallista Evolution 660. Ultra Power teknologia on avannut uuden aikakauden kasvojen rusketukselle. Balanced Tan - toiminto takaa intesiivisen UV - tehon 43 160W:n UV- lampulla Evolution 500 - malleissa ja 46 UV-lampulla Evolution 600- sarjassa. Evolution 500 Twin Power esittelee uuden solariumluokan, jossa on mahdollisuus valita ohjelmissa Super ja Turbo Powerin väliltä. Automatic Power on kuormitukseltaan tavanomainen ja Intelligent Power tarjoaa jopa 180W - tehot, joten jokaisen asiakkaan vaatimuksiin löytyy sopiva malli.

DESIGN
Valikoima värejä — seitsemän erilaista värimaailmaa takaavat jokaiselle sopivan fiiliksen. Evolution 500 on ollut markkinoiden avaajana aurinkoisella Tangerine Silver - mallillaan. Evolution Twin Power mallissa on raikas Deepblue Silver väritys. Evolution 600 on saatavilla joko lämpimällä Double Wildberry tai coolilla Watergreen Blue - värityksillä. Evolution 660 valloittaa mielikuvituksia Graphite Mango Metallic ja romanttisella Apricot Silver Metallic - värityksillään. IQ (Malli ei ole vielä Suomen markkinoilla) herättää mielenkiinnon elegantilla Violet Moods - lookillaan. Kaikissa Evolution malleissa on myös vakiovarusteluina joko Effect Lights tai Mood Lights - valaistus, jotka tuovat designin ja värityksen hehkun erityisesti esiin.

MUKAVUUS
Kuten Ergolineltä voi odottaa, kaikki Evolution sarjan solariumit tulevat luotettavan ja modernin ilmastointitekniikan kera. Evolution IQ’n Climatronic ja muiden mallien Air Condition Plus - systeemit varmistavat, että solariumsessio tuntuu raikkaalta asiakkaasta. Edistyneen Aqua Fresh 2 toiminnon avulla solariumsessioon saa automaattisesti yhdistettyä virkistävän tai rentouttavan aromaterapia- ohjelman. Ergonomisesti muotoiltu Body Soft - akryylialusta takaa täydellisen mukavuuden solariumsession aikana ja räätälöity Stereo Sound - varustelu varmistaa täydellisen audio- kokemuksen.

KÄYTTÖ
Ääniohjaus eli Voice Guide-systeemi pitää solariumissa kävijät koko ajan informoituna asetuksista ja session edistymisestä. Varsinkin jos käytetään Intelligent - ja Automatic Power Systems - ohjelmia ääniohjaus pitää käyttäjän hyvin ajan tasalla session vaiheista.
IQ - mallien (ei saatavilla Suomessa) Voice Guide ohjaa käyttäjän läpi mittausprosessin, selittäen selkeästi jokaisen askeleen kohti täydellistä rusketustulosta. Salasanasuojattu IR Function käyttöliittymä tarjoaa solariumin haltijalle miellyttävän tavan ohjata toimintaa, kontrolloida parametrien ohjausta ja muita asetuksia. Käyttöliittymää on helppo käyttää ja kädessä pidettävän Palm PC ajaa varta vasten tätä tarkoitusta varten suunnitellun ohjelmiston.

MULTIVISION
Vallankumous solariumteknologiassa — Ergoline Multivision 3D-Sound -systeemi. Innovatiiviset ääni- ja visio- teknologiat muuttavat solariumkäynnin audiovisuaaliseksi kokemukseksi. Kävijä voi nauttia vaikka omasta lempi TV-ohjelmastaan ja rentouttavasta tai virkistävästä TV-Colour Mood - ohjelmasta session aikana. Reflex Visor - lasit innovatiivisen peiliteknologian kera takaavat näyttökuvan intensiivisillä väreillä ja luotettavan UV-suojan. 3D - ääni on henkeäsalpaavan upea kokemus. Jokainen kerta siis tässä solariumallissa on nautintoa sekä korville että silmille. TV - vastaanotto on mahdollista sekä satelliitin, antennin ja kaapelin välityksellä.

EVOLUTION - MALLIT:

- EVOLUTION 500 SP
- EVOLUTION 500 TP
- EVOLUTION 575 TP
- EVOLUTION 500 AP
- EVOLUTION 500 TWIN
- EVOLUTION 600 SP
- EVOLUTION 600 TP
- EVOLUTION 600 AP
- EVOLUTION IQ
- EVOLUTION 660