Ergoline Advantage

Ergolinen Advantage - mallit tarjoavat loistavan rusketustehon, dynaamisen ulkonäön ja tilavan käyttötilan lisäksi laajan joukon erikoispiirteitä, mitkä tekevät solariumsessiosta fantastisen kokemuksen.

Advantage 400 tuo kompaktia UV-tehokkuutta.Tämä Ergolinen huippumalli omaa joukon ainutlaatuisia ominaisuuksia ja mahdollisimman ilmavan tilan käyttäjälleen. 9 eri asetuksen ilmastointi vartalon alueelle, kontrollipaneeli ja akryylinen Body Form Plus-alusta sisäänrakennetulla päätyynyllä pitävät huolta maksimaalisesta rusketusnautinnosta. Malli tulee Super Power- ja Turbo Power - ominaisuuksilla varusteltuna ja äskeittäin standardiominaisuuksiin on lisätty myös uusi ominaisuus: Automatic Power System, joka takaa kaikille räätälöidyn, persoonallisen rusketuksen. Ainutlaatuisista Seablue Silver ja Chilired Silver värityksistä voi jokainen valita sopivan omaan Advantage 400 - malliinsa.

The Advantage 350 on vaikuttava, vaikka hankintahinnaltaan suhteellisen edullinen. Tämä malli sopii studioon kuin studioon sliipattuine linjoineen ja raikkaine väreineen. Kompakti voimanpesä Advantage 350 pitää sisällään tehokkaat rusketustehot ja avoimet tilat käyttäjälle. Tämä malli on saatavilla joko Super- tai Turbo-Power-versioina ja piristävällä Sunny Gold-värillä kuorrutettuna.

UUTTA! VAIHDA VOIMAAN: AUTOMATIC POWER SYSTEM (EI SAATAVISSA VIELÄ SUOMESSA)
Automatic Power System laskee IQ-sensorin tuottaman tiedon perusteella jokaiselle käyttäjällä oman räätälöidyn rusketusohjelman.
Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen käyttäjä saa solariumkäyntinsä aikana ainoastaan hyvään rusketustulokseen tarpeellisen määrän UV-säteilyä. Ei liikaa, eikä liian vähän. UV-valoa on myös mahdollista säätää eri ruumiinosiin eri tavalla kohdistetuksi, jotta rusketustuloksesta tulisi mahdollisemman tasainen. Automatic Power System on mahdollista erityisesti tätä tarkoitusta varten kehitettyjen solariumlamppujen ansiosta. Tehon säätö vartalolle saavutetaan perinteistä "ballast"-tekniikkaa käyttäen siten, että kytketään päälle ja pois joka toinen lamppu vuorotellen, tarvittaessa. Kasvoille kohdistuva teho säädetään kolmelle eri tasolle; tämäkin tarpeen vaatiessa.

SURROUND TAN
Ergolinen Surround Tan teknologia varmistaa että saavutettu rusketustulos on syvä ja tasainen. UV-geometria Advantage-malleissa on suunniteltu täydellisesti mukautumaan ihmiskehon muotoihin.

VALOALUSTA
Kaikissa Advantage-malleissa on valaistu Ergoline logo standardi-ominaisuutena. Ergoline Advantage 400:ssa, alustan ja solarium-tunnelin valaistus välittää omanlaisensa katseenkääntävän hehkun sen ympäristöön.

COMFORT COOLING
Ergoline Advantagen yksikierroksinen ilmastointisysteemi takaa vartalolle ilmavan tunteen solariumsession ajaksi. Raikastava ilmavirta tulee kahdesta kasvojen alueen venttiilistä ja neljästä katoksen kanavasta.

STEREO SOUND
Advantage mallien varusteluihin kuuluvat kuulokkeet ja kaiuttimet standardivarusteluina. Useimmat haluavat nauttia Stereo Sound - äänimaailmasta solariumsession aikana.

ADVANTAGE - MALLIT:

- ADVANTAGE 350 SP
- ADVANTAGE 350 TP
- ADVANTAGE 400 SP
- ADVANTAGE 400 TP
- ADVANTAGE 400 AP