Body Tan -suihkurusketus


Sun Studio suihkuruskettajana

Sun Studio toimii Saksalaisen Body Cosmetics:in Body Tan suihkurusketuslaitteiden ja uutteiden maahantuojana ja kouluttajana.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme on ruskettanut asiakkaita Helsingissä vuodesta 2005 ja onnistuneesti kitkenyt pois vanhaa käsitystä pahalle haisevasta, oranssista ja laikukkaasti lähtevästä suihkurusketuksesta.
Palvelumme ovat löytäneet niin miehet kuin naisetkin jotka arvostavat ympärivuotista luonnollisen näköistä rusketusta. Myös esiintyvät taitelijat, mediakasvot, Hawaiian Tropic-,kehonrakennus- ja fitnesskilpailijat, linnan vieraat, hääparit, tanssijat, polttari- ja synttärisankarit, vanhojen päivän juhlijat jne. luottavat sävyvalikoimaamme josta löytyy oikea rusketus tarkoitukseen kuin tarkoitukseen.

Mitä on suihkurusketus?

Suihkurusketus, spray-rusketus tai sumuterusketus, monta nimeä ja muutamia tekotapoja.         
Sun Studiossa toimenpide tehdään käsityönä spray-pistoolilla sumuttaen spray-uutetta asiakkaan iholle. Uutteen vaikuttavat ainesosat ovat DHA(dihydroksiasetoni) ja erytroloosi. Kummatkin ovat kasviperäisiä sokereita, jotka iholle tarttuessaan värjäävät ihon sarveiskerroksen, eli keratiinin.
Käyttämämme uute on lähes tuoksuton ja värisävyjä on kolme,  European, Spanish ja Brazilian, jokaisen ihonvärille ja rusketuksen tarpeelle. Varsinainen toimenpide kestää 4 minuuttia ja kuivuminen vain 2-3 minuuttia laitteen voimakkaan ilmavirtauksen avustuksella.
Hyvä rusketus kehittyy viidessä tunnissa ja paranee melkein kahteentoista tuntiin asti. Tänä aikana pitää vältellä kosketusta veden kanssa ja hikoilua kunnes iho pestään kokonaan jotta saavutetaan tasainen rusketus. Rusketuksen kesto on yksilöllistä, mutta yleensä se kestää noin 7-10 päivää ja lähtee tasaisesti haalistumalla. Suihkurusketus ei aiheuta allergisia reaktioita, mutta jos sinulla on allergioita tai ihosairaus, tai muuten vain haluat lisää tietoa aiheesta, ota rohkeasti meihin yhteyttä ja henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Miten varautua ennen käsittelyä

Varatessasi suihkurusketusaikaa, ota huomioon aineen vaikutusaika(5-12 tuntia).
Esimerkki: jos sinun pitäisi olla perjantaina ruskettunut, varaa aika torstai- illaksi. Keskiviikkona kannattaa kuoria ja rasvata iho huolellisesti, mitä uudempi ihokerros ruskettuu, sitä pidempään se kestää.
Varaa torstaina mukaan rennot ja mahdollisesti tummat vaatteet, koska suihkurusketusuutteen
mukana on puuterimainen väriaine joka värjää kuin puuteri, mutta lähtee pois pesussa. Suihkurusketukseen Sun Studiossa pääsee ilmankin ajanvarausta. Studiossamme on myös mahdollista käydä suihkussa ja kuoria iho jos saapuu soittamatta etukäteen.
Varsinaista suihkurusketusta varten voit varata mukaan bikinit, uimahousut, boxerit, stringit tai sitten voit ottaa rajattoman rusketuksen, kuinka vaan haluat. Ensikertalaisille suosittelemme kuitenkin jotain rajoja jotta näkisit tuloksen selvästi ja voit seurata miten rusketus pysyy omalla ihollasi, koska se on yksilöllistä. Kun suihkurusketus on tehty ja olet kuivatellut 2-3 minuuttia, olet valmis lähtemään kotiin kastumista vältellen. Voit mennä nukkumaan pesemättä ainetta pois, lakanat saattavat värjääntyä mutta tulevat puhtaaksi normaalissa pesussa. Ja aamulla suihkun jälkeen voit ihastella uutta rusketustasi! Tämä esimerkki ei ole sääntö. Totta kai voit ajoittaa suihkurusketuksesi muutenkin, mutta järjestä päiväsi niin että voit antaa aineen vaikuttaa rauhassa Jälkihoitona toimii ihon ahkera rasvaaminen joka pitää ruskettuneen ihokerroksen pidempään voimissaan..